vineri, 29 martie, 2024

Prognoza meteo pentru joi si vineri

Distribuie:

Publicat:

Cerul va fi temporar noros si mai ales dimineata si noaptea, in zonele joase, local, va fi ceata. Cu totul izolat va ploua slab sau va burnita si vor fi conditii de producere a poleiului., informeaza ANM.

JOI

IN TARA

Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 4 si 14 grade, cu cele mai mari valori in Dealurile de Vest. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -6 si 6 grade, mai coborate in depresiuni, unde vor fi in jur de  -10 grade, dar si mai ridicate in zona deluroasa din vest, spre 8 grade.

Cerul va avea innorari, mai accentuate in prima parte a zilei si noaptea, iar spre sfarsitul intervalului se va forma ceata, posibil asociata cu burnita. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 9 grade, iar cea minima va fi de -2…0 grade.

VINERI

IN TARA

In sudul si estul tarii cerul va fi mai mult noros si, mai ales dimineata si noaptea va fi ceata, asociata izolat cu burnita. In restul teritoriului cerul va fi temporar noros, ceata va fi pe arii restranse, iar noaptea izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 4 si 14 grade, iar cele minime se vor incadra intre -7 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 8 grade in Dealurile de Vest.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img