vineri, 26 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru luni, 18 februarie: Vreme deosebit de calda pentru aceasta perioada a lunii

Distribuie:

Publicat:

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta perioada a lunii si va continua sa se incalzeasca indeosebi in regiunile estice si cele sudice.

Primavara bate la usa cu pasi repezi si se anunta o incalzire generala a vremii in toata regiunea tarii.

Vremea, luni – 18 februarie

Vremea va fi foarte calda caracteristic aceastei perioade. Exceptie va face jumatatea de nord a Moldovei unde valorile termice vor scadea fata de intervalul anterior cu nebulozitatea persistenta. Cerul va fi mai mult senin ziua in vest si sud-vest si vor aparea innorari temporare in jumatatea de est. Izolat, vor fi posibile ploi slabe sau burnite iar vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperaturile maxime se vor situa intre 5 si 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -4 si 4 grade, mai scazute in estul Transilvaniei.

Dimineata si noaptea, pe arii restranse, va fi ceata. Presiunea atmosferica va scadea usor in regiunile intracarpatice.

In Capitala vremea va fi frumoasa si deosebit de calda. Cerul va fi mai mult senin ziua si usor variabil noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 13 grade, iar cea minima va fi de 0…2 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata iar presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img