vineri, 19 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru luni, 4 martie: Temperaturi mai ridicate decat normalul perioadei

Distribuie:

Publicat:

Vremea din 4 martie aduce temperaturi mult mai ridicate decat normalul perioadei. Prognoza meteo anunta vreme insorita la Bucuresti si la munte, cu maxime ce ating 15 grade C.

Vremea va fi foarte calda in toate regiunile tarii, cu unele innorari mai accentuate dimineata si noaptea in nord si vest, unde izolat va ploua slab, iar in zona montana aferenta vor fi precipitatii mixte. Vantul va avea intensificãri pe crestele inalte de munte, dar la cote mai reduse si in vestul si sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 17 grade, mai scãzute in depresiuni si pe litoral, spre 7 grade, iar cele minime se vor incadra, in general, intre -4 si 6 grade. Vor fi conditii de ceata, dimineata si noaptea, in zonele joase de relief.

Vremea in Bucuresti 4 martie

Vremea va fi calda, comparativ cu aceasta perioada din an. Cerul va fi variabil. Vantul va sufla in general moderat ziua si slab noaptea. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 15 grade, iar cea minimã va fi de 1…2 grade. Noaptea vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla imn rafale de  37 km/h pe timpul zilei, si cu 10 km/h dinspre SV pe timpul noptii. Marti, valorile maxime la Bucuresti vor atinge 18 grade C.

Vremea la munte 4 martie

Temperaturile mai cresc si la munte, atmosfera va fi insorita. Temperaturile maxime si minime se vor situa in jurul valorilor de 12°C, respectiv -1°C. Noaptea va fi senina, sansele de precipitatii sunt scazute, iar vantul va sufla cu 6 km/h dinspre SV. Temperaturile vor mai scadea marti, iar ploile si ceata isi vor face aparitia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img