joi, 18 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru marti, 16 aprilie: Vesti proaste din partea meteorologilor. Vin ninsorile!

Distribuie:

Publicat:

Prognoza meteo pentru marti, 16 aprilie, anunta o vreme dominata de vant puternic, ploi, ninsori si temperaturi sub pragul inghetului. 

Marti va ploua pe arii extinse in Moldova si izolat se vor strange cantitati de apa de pana la 10-15 mm. La munte va ninge, mai ales in Carpatii Orientali. Spre seara unele ploi slabe isi vor face aparitia local si in nordul Transilvaniei si in Maramures. Vantul va sufla tare in Moldova si slab, cel mult slab pana la moderat in celelalte regiuni. Dimineata temperaturile vor cobori sub pragul inghetului pe arii extinse in Transilvania, iar in depresiunile intramontane ido.ro prognozeaza ca se vor inregistra minime chiar si de pana la -5 grade Celsius. Temperaturile maxime se vor situa in general intre 9 si 14 grade in Transilvania, Maramures, Banat si Crisana, 14-19 grade in Oltenia, Munteniа si Dobrogea (cu cele mai ridicate valori asteptate in Lunca Dunarii), 9-14 grade in jumatatea sudica a Moldovei si 4-9 grade in cea nordica.

Vremea in Bucuresti. Meteo 16 aprilie 2019
In Bucuresti vremea se va schimba de la o ora la alta. Vantul va sufla cu 11 – 12 km/h si rafale de  33 – 37 km/h. Temperatura maxima, marti, 16 aprilie va fi de 15 grade, cu trei grade mai mult fata de ziua precedenta, dar sub temperaturile medii ale acestei perioade. Sansele de precipitatii sunt reduse.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img