vineri, 29 martie, 2024

Prognoza meteo pentru marti, 2 aprilie: Ploi si temperaturi scazute in Romania

Distribuie:

Publicat:

Prognoza meteo pentru ziua de marti aduce vesti proaste pentru intreaga tara. Meteorologii anunta ploi si temperaturi intr-o scadere accentuata. Afla cum va fi vremea in Bucuresti si la munte.

Potrivit vremea.ro, marti vremea se va raci in toata tara, mai accentuat in sudul si in estul teritoriului. Ploi slabe locale se vor semnala la munte si izolat in Oltenia. Vantul va sufla moderat in sudul si estul tarii si slab pana la moderat in restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 9 si 14 grade Celsius in Transilvania si Maramures, 14-19 grade in Banat si Crisana (cu cele mai ridicate valori asteptate in vestul Banatului) si 11-16 grade in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova. 

Vremea in Bucuresti. Meteo 2 aprilie

Cerul in Caputala va fi acoperit de nori pe tot parcursul zilei de mati, in schimb seara acestia se risipesc. Temperatura maxima inregistrata pe timpul zilei va fi de 12 grade Celsius, iar ce minima pe timpul noptii de 0 grade Celsius. Vantul va sufla moderat cu 20 km/h dinspre NE si rafale de 44 km/h. Sansele de precipitetii sunt extrem de reduse.

Prognoza meteo 2 aprilie. Vremea la munte

Vremea va fi schimbatoare. Media temperaturilor maxime va fi cuprinsa intre 2 si 8 grade, iar a minimelor intre -6 si 1 grad. Temporar se vor semnala precipitatii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img