joi, 28 martie, 2024

Prognoza meteo pentru marti, 21 mai: Furtuni cu fulgere in Romania

Distribuie:

Publicat:

Vremea 21 mai 2019. Prognoza meteo anunta cu furtuni cu fulgere in Romania. Vremea in Bucuresti: cer insorit, buletin meteo pentru zona de munte: furtuni cu fulgere. Vremea in Romania de marti, 21 mai 2019 indica instabilitate atmosferica crescuta

Vremea de marti, 21 mai 2019 aduce manifestari specifice instabilitatii atmosferice si cantitati importante de apa, care fie vor fi date de caarcterul torential al averselor, fie se vor acumula in intervale scurte de timp. Vizate sunt toate zonele tarii, ne asteptam la averse in toata tara, cu aspect de vijelie si grindina. De asemenea, cantitatile de apa vor depasi, in perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15…25 l/mp si pe arii restranse 35…40 l/mp. In zone precum Maramures, Transilvania, jumatatea de nord a Moldovei si zonele montane se vor semnala averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, vijelii si grindina. In intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor inregistra cantitati de apa ce vor depasi 25 l/mp si pe arii restranse 40…60 l/mp.

Vezi si: Prognoza meteo 20-26 mai: Vijelii, grindina si furtuni saptamana viitoare

Vremea Bucuresti 21 mai 2019

La Bucuresti cerul va fi insorit, cu temeraturi maxime si minime ce se vor incadra intre 24°C si 10°C. Vantul va sufla in rafale de 39 km/h, sansele de precipitatii sunt relativ mari, de 40%. Temperaturie mai cresc cu doua grade C, miercuri si joi, respectiv, 22  si 23 grade C.

Prognoza meteo, 21 mai 2019

Vremea la minte aduce averse si furtuni cu fulgere pe timpul zilei, in timp ce pe timpul noptii noaptea va fi senina. Temperaturile maixme si minime se vor incadra intre 18°C si 6°C. Vantl va sufla cu 8 km/h dinspre NV, in rafale de 40 km/h. Cantitatile de apa vor fi insemnate, respectiv 5 L/m². Ploi abundente cu caracter de furtuna sunt asteptate si in zilele ce vor urma, asa cum arata buletinul meteo al saptamanii. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img