joi, 18 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru marti, 29 ianuarie: Temperaturi ridicate, ploi si ninsori

Distribuie:

Publicat:

Prognoza meteo pentru marti, 29 ianuarie: Temperaturi ridicate, ploi si ninsori

 

Vremea din 29 ianuarie aduce temperaturi mai ridicate. Prognoza meteo anunta ninsori pe timpul noptii la munte, ploi la Bucuresti.

Marti va ploua in general slab cantitativ pe spatii extinse in toata tara, cu mentiunea ca in sud-est ploile se vor semnala abia spre seara. Cu totul izolat in zonele deluroase precipitatiile vor fi mixte, iar la munte va ninge. Vantul va sufla moderat spre tare in Dobrogea si mai mult slab in restul regiunilor. Temperaturile maxime se vor situa in general intre 0 si 5 grade in Transilvania, Maramures, Banat, Crisana si Oltenia, 4-9 grade in Muntenia (cu cele mai ridicate valori asteptate in estul Luncii Dunarii), 9-14 grade in Dobrogea, 0-5 grade in jumatatea nordica a Moldovei si 4-9 grade in cea sudica. 

Vremea 29 ianuarie la Bucuresti

Vremea din 29 ianuarie aduce temperaturi mai ridicate decat in ziua precedenta. Cerul va fi acoperit de nori pe parcursul zilei. Temperaturile se vor incadra intre  9°C si 1°C. Vantul va sufla slab. Pe timpul noptii sunt anuntate ploi in Capitala. Cantitatea de precipitatii va atinge 2 L/m².

Prognoza meteo 29 ianuarie la munte

La munte, vremea va fi mai calda decat intervalul trecut, vantul va sufla in rafale de 30 km/h. Temoeraturile maxime si minime se vor incadra intre 8°C si 0°C. La munte, noaptea sunt anuntate ninsori, cantitatile de apa vor atinge 4 L/m². 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img