vineri, 19 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru marti, 5 ianuarie: Temperaturi in scadere si ploi izolate

Distribuie:

Publicat:

Vremea din 5 februarie 2019 anunta temperaturi in scadere in Romania, ploi izolate. 

Marti in vestul tarii se vor semnala cateva ploi slabe izolate, in timp ce in est cerul va fi variabil. Vantul va sufla moderat in sud-est si slab, cel mult slab pana la moderat in restul regiunilor. Temperaturile maxime, desi vor scadea fata de ziua precedenta in regiunile extracarpatice, inca vor ramane foarte ridicate in comparatie cu normalul climatologic specific perioadei. La nivelul intregii tari acestea se vor incadra in general intre 6 si 11 grade in Transilvania, Maramures, Banat, Crisana, Oltenia si Muntenia, 8-13 grade in Dobrogea si 3-8 grade in Moldova, cu cele mai scazute valori asteptate in nordul extrem al regiunii. 

Vremea 5 februarie 2019 la Bucuresti

La Bucuresti, cerul va fi acoperit de nori, cu temperaturi maxime ce se vor incadra intre 9°C si 1°C. Vantul va sufla cu 18 km dinspre dinspre NE,pe timpul zilei, iar pe timpul noptii cu 10 km/h dinspre NE. Nu sunt anuntate ploi. 
ANM a emis prognoza meteo pentru saptamana in curs. Vezi aici cum va fi vremea la Bucuresti.

Prognoza meteo 5 februarie 2019 la munte

Cerul se anunta partial noros la munte, cu temperaturi care se vor incadra intre 8°C si  -1°C. Vantul va sufla cu 4 km/h dinspre NE si cu 2 km/h dinspre V. Temperaturile se vor incadra intre  8°C si  -1°C. Noaptea va avea un aer cetos, dar nu sunt anuntate ploi. 

ANM a anuntat prognoza meteo pentru saptamana in curs la munte. Vezi aici cum va fi vremea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img