joi, 25 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru marti, 8 mai: Vreme mohorata, iar ploile vor acoperi jumatate din tara

Distribuie:

Publicat:

Vremea din 8 mai aduce vesti proaste. Prognoza meteo anunta atmosfera mohorata, cu precipitatii si descarcari electrice pe arii extinse in special in Moldova si Dobrogea si izolat in restul tarii.

Temperaturile se mentin in limitele normale perioadei, maximele fiind cuprinse intre 23-26 grade, iar minimele intre 11-13 grade. In prima parte a zilei vremea va fi innorata in toata partea de est a tarii, dupa orele pranzului aparand si primele precipitatii. Spre seara, aproape intregul teritoriu va fi acoperit de nori, iar ploile se vor extinde si in zonele de nord, centru si sud-est.

Vezi si: Prognoza meteo pentru luni, 7 mai: Temperaturi in scadere, ploi si vijelii

Vremea 8 mai in Bucuresti
Desi dupa orele pranzului va fi innorat, in capitala sunt anuntate temperaturi maxime de 26 de grade celsius. Astfel, vremea va fi foarte calda, iar dupa-amiaza sunt asteptate averse. Vantul va sufla dinspre N-NV si va avea o viteza de 10-15 km/h

Vremea 8 mai la munte
Potrivit prognozei meteo ANM, la munte ziua va incepe cu un cer partial noros, iar in a doua parte a zilei, pe masura ce norii se vor aduna sunt, de asemenea, asteptate ploi, existand o probabilitate de precipitatii de 60%. Maxima zilei va fi de 20 de grade celsius.

Vremea 8 mai la mare
Iubitorii marii nu se vor putea bucura de frumusetea acesteia, ploaia fiind constanta pe parcursul intregii zile. Vremea se va raci. Temperatura maxima va fi de 19 grade celsius, iar vantul va avea o viteza de 25-30 de km/h.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img