miercuri, 24 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru miercuri, 12 decembrie: Ninsori, vant si temperaturi scazute in Romania

Distribuie:

Publicat:

ANM anunta pentru miercuri ninsori, vant si temperaturi scazute. Afla care sunt cele mai afectate regiuni si ce temperaturi minime se vor inregistra.

Miercuri ninsorile slabe vor continua sa cada pe spatii relativ extinse in Transilvania, Maramures, Banat si Crisana, iar local in prima parte a zilei si in Muntenia si Dobrogea, stratul de zapada ce se va depune urmand sa fie de pana la 3-5 centimetri, in mod izolat. Vantul va sufla moderat in Moldova, Dobrogea si sudul Olteniei si slab, cel mult slab pana la moderat in celelalte regiuni ale tarii. Temperaturile maxime vor fi situate in general intre -3 si 2 grade in Transilvania si Maramures, 2-7 grade in Banat, Crisana si Oltenia si 0-5 grade in Muntenia, Dobrogea si Moldova, cu cele mai ridicate valori asteptate a se inregistra in zonele subcarpatice.

Vremea in Bucuresti, 12 decembrie
Miercuri, in Bucuresti, sunt anuntate ninsori. Sansele de precipitatii din aceasta zi sunt de 60%.  Temperaturile vor fi cuprinse intre  3 si -4 grade celsius, pe timpul zilei.

Pe timpul noptii ninsorile se mai domolesc dar este posibila aparitia unei cete dense.

Vremea la munte 12 decembrie
Cerul la munte va fi partial noros, iar temperaturile nu vor depasi valoarea de -1 grade celsius, pe timpul zilei. Spre seara va aparea ceata. Pe timpul noptii, la altitudini inalte, temperaturile vor cobpra pana la -6 garde celsius.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img