joi, 18 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru miercuri, 13 martie: Temperaturi minime de -10 garde Celsius

Distribuie:

Publicat:

Vremea 13 martie 2019. Potrivit meteorologilor, miercuri vremea se amelioreaza in majoritatea zonelor. In Transilvania sunt anuntate minime de pana la -10 garde Celius. Citeste prognoza meteo completa si afla cum va fi vremea in Bucuresti si la munte.

Miercuri vremea se va ameliora ca aspect peste tot, doar in vestul extrem spre seara fiind asteptate unele innorari si cateva ploi slabe izolate. Vantul va sufla moderat in Crisana si in sudul litoralului, in timp ce in restul tarii acesta va fi mai mult slab. Temperaturile maxime vor fi incadrate in general intre 4 si 9 grade in Transilvania si Maramures, 9-14 grade in Banat, Crisana, Oltenia, Muntenia si Dobrogea si 6-10 grade in Moldova, cu cele mai ridicate valori asteptate a se inregistra in sudul regiunii.

Dimineata izolat in depresiunile din estul Transilvaniei temperaturile minime vor cobori usor sub pragul de -10 grade Celsius – datorita degajarii cerului de nori si a domolirii vantului se vor crea inversiuni termice temporare.

Vremea in Bucuresti. Meteo 13 martie

Vrema in Bucuresti se amelioreaza atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii. Valorile termice diurne vor ajunge la o maxima de 10-11 garde Celsius. Precipitatiile vor lipsi cu desavarsire, iar vantul va sufla usor. Pe timpul noptii temperaturile scad pana la 4 grade Celsius.

Prognoza meteo 13 martie. Vremea la munte

La munte temperaturile sunt intr-o usoara scadere. Media temperaturile maxime se apropie de 0 garde Celsius. Pe timpul noptii temperaturile scad pana la -10 grade Celsius

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img