sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru miercuri, 27 februarie: Precipitatii mixte in anumite regiuni ale tarii

Distribuie:

Publicat:

Vremea din 27 februarie 2019 anunta precipitatii mixte in anumite regiuni ale tarii.  la Bucuresti si la munte, anunta temperaturi scazute si vant puternic. Prognoza meteo de miercuri indica ninsori pe timpul noptii la munte, vant puternic pe timpul zilei la Bucuresti/ Afla cum va fi vremea de miercuri, 27 februarie 2019, in Bucuresti si la munte.

In prima parte a zilei de Miercuri se vor semnala precipitatii mixte slabe local in estul Transilvaniei si in Moldova, in timp ce in Baragan si Dobrogea vor predomina ploile.

Vantul va sufla tare in estul tarii, cu rafale de pana la 60-70 de km/h in camp deschis, in timp ce in restul teritoriului acesta va fi moderat. Temperaturile maxime ale zilei de miercuri se vor incadra intre 0 si 5 grade in Transilvania si Maramures (cu cele mai scazute valori asteptate a se inregistra in depresiunile din estul Transilvaniei), 5-10 grade in Banat si Crisana, 8-13 grade in Oltenia, 4-9 grade in Muntenia si Dobrogea si 1-6 grade in Moldova. 

Vremea in Bucuresti, 27 februarie 2019

Prognoza meteo in Bucuresti anunta un cer partial noros si atmosfera rece. Temperaturiele maxime si minime se vor incadra intre 7°C si  -2°C. NU vom scapa de vantul puternic care si-a facut simtita prezenta in mai multe regiuni ale tarii. Astfel ca, in Bucuresti, vantul va sufla miercuri cu 10 km/h dinspre NE, 30 de km/h la rafala, pe timpul zilei, si cu  7 km/h dinspre S. NU sunt asteptate ploi sau precipitatii. 

Prognoza meteo la munte 27 februarie 

La munte cerul va fi acorit de nori, temperaturile maxime nu vor depasi 3°C la amiaza. Vantul va sufla cu putere, cu 43 km/h la rafala pe timpul zilei si cu 34 km/h la rafala, pe timpul noptii. La munte sunt asteptate ninsori pe timpul noptii si valori minime termice de -5°C. Temperaturile continua sa scada la munte. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img