joi, 25 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru miercuri, 27 martie: Romania, sub atentionare meteorologica de vreme rea

Distribuie:

Publicat:

Romania, sub atentionare meteorologica de vreme rea! Cod galben de vant, ninsori, conditii de polei, in anumite zone din tara, valabil in intervalul 27 martie, ora 06:00 – 27 martie, ora 20:00.

Meteo 27 martie 2019. INMH: Atentionare meteorologica cod galben

Meteorologii ANM au emis astazi o atentionare meteorologica cod galben de vreme rea, in intervalul 27 martie, ora 06:00 – 27 martie, ora 20:00. Zonele afectate: cea mai mare parte a Moldovei, unde vantul va avea intensificari, cu viteze la rafala in general de 55…75 km/h.

De asemenea, in Carpatii Meridionali si de Curbura, local, la altitudini de peste 1700 m, vantul va sufla tare, cu viteze de 80…100 km/h, iar zapada va fi spulberata.

Temporar vantul va avea intensificari si in celelalte regiuni, dar pe arii mai restranse si la cote mai reduse, cu viteze de pana la 45…55 km/h. In jumatatea de nord a Moldovei trecator vor fi precipitatii slabe, mai ales sub forma de ninsoare si conditii de polei.

Meteo. Bucuresti, sub atentionare meteorologica

Vremea din Capitala se afla, de asemenea, in vizorul meteorologilor, care eu emis o prognoza meteo speciala. Cerul va avea innorari si vor fi conditii sa ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari dupa-amiaza si seara, cand la rafala se vor atinge viteze de 35…40 km/h. Dimineata temperatura aerului se va situa in jurul valorii de 5 grade, apoi va urca spre o maxima de 13…15 grade.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img