marți, 23 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru miercuri, 4 aprilie: aceasta va fi cea mai calda zi

Distribuie:

Publicat:

Vremea din 4 aprilie 2018 va fi deosebit de calda. Prognoza meteo anunta temperaturi record pentru ziua de miercuri. 

Vremea va fi predominant frumoasa in majoritatea regiunilor.Cerul va fi variabil, cu unele innorari ziua, cand vor fi conditii sa ploua slab in partea de nord vest a tarii. Vantul va avea intensificari pe parcursul zilei, cu viteze la rafala de pana la 55-60 km/h, apoi va slabi treptat in intensitate. Spre sfarsitul intervalului vor fi conditii de ceata in nordul si centrul tarii, iar in zonele deluroase va fi  bruma.

Vezi si: Prognoza meteo pentru marti, 3 aprilie: scapam de vant si precipitatii

Cum va fi prognoza meteo pe 4 aprilie in Bucuresti
In Bucuresti, vremea se anunta extrem de calduroasa, cu maxime de 22°C si minime de 8 grade Celsius. Cerul este in mare parte senin, iar potrivit prognozei meteo, sansele de precipitatii sunt minime.

Cum va fi vremea la munte
Vremea la munte se va mentine insorita, cu maxima zilei de 21 de grade Celsius, iar minima noptii de 8 grade Celsius. Potrivit prognozei meteo ANM, va fi cea mai calda zi din saptamana. 

Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general moderat in sud-estul teritoriului, in extremitatea de vest si la munte si va fi slab in celelalte zone. Temperaturile maxime se vor incadra intre 10…12 grade pe litoral si in jurul a 21 de grade in Banat; minimele termice vor fi cuprinse intre 0 si 9 grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali si 10…11 grade in Dealurile de Vest. Noaptea vor mai fi conditii de bruma, in  special in zonele depresionare si pe spatii restranse va fi ceata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img