marți, 23 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru miercuri, 6 martie: Temperaturile se mentin mai ridicate decat valorile termice normale pentru aceasta perioada

Distribuie:

Publicat:

Potrivit meteorologilor, temperaturile se mentin mai ridicate decat valorile termice normale pentru aceasta perioada. Afla cum va fi vremea in Bucuresti si la munte.

Miercuri in prima parte a zilei, potrivit vremea.ro, vor mai cadea unele ploi slabe local in sud-estul tarii, in timp ce in restul teritoriului cerul va deveni mai mult senin. Vantul va sufla moderat in vestul Banatului, in Crisana, in Moldova si in Dobrogea, in timp ce in restul regiunilor acesta va fi slab, cel mult slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi situate in general intre 7 si 12 grade in Transilvania si Maramures (cu cele mai scazute valori asteptate a se inregistra in depresiunile din estul Transilvaniei), 12-17 grade in Banat, Crisana, Oltenia, Muntenia si Dobrogea si 10-15 grade in Moldova.

Vremea in Bucuresti, 6 martie 2019

In Bucuresti, valorile termice vor marca o scadere usoara, dar se vor mentine peste mediile multianuale specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu innorari pe parcursul zilei cand probabilitatea de ploaie va fi ridicata, iar vantul va mai avea unele intensificari. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 15 grade, iar cea minima va fi de 1…2 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.(stirimeteo.com)

Vremea la munte. Meteo 6 martie

La munte se vor semnala precipitatii trecatoare, iar cerul va prezenta innorari trecatoare pe timpul zilei. Vantul va avea intensificari in zonele montane, mai ales pe creste, dar local si la cote mai reduse si in restul teritoriului. Temperaturile se vor incadra intre 7 si -3 grade celsius in zonele inalte.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img