vineri, 29 martie, 2024

Prognoza meteo pentru miercuri, 9 mai: Doar ploi si vijelii puternice

Distribuie:

Publicat:

Vremea din 9 mai se anunta extrem de capricioasa. Prognoza meteo aduce ploi puternice, vijelii si temperaturi in scadere.

Potrivit ANM, miercuri vremea va fi in general instabila in toata tara si vor cadea averse de ploaie pe spatii extinse in toate regiunile, insa acestea nu vor fi prea importante cantitativ. Doar la munte izolat se vor strange cantitati de apa de pana la 10-15 mm. Vantul va sufla moderat in estul tarii si mai mult slab in restul regiunilor. Temperaturile maxime vor fi situate in general intre 17 si 22 de grade in Transilvania si Maramures, 22-27 de grade in Banat, Crisana si Oltenia si 20-25 de grade in Muntenia, Dobrogea si Moldova, din nou cu cele mai scazute valori asteptate a se inregistra in zona litorala. 

 

Cum va fi vremea 9 mai la Bucuresti
Locuitorii Capitalei vor avea parte de ploaie, vant moderat. Vremea se mentine calda insa, cu temperaturi intre 22°C si 13°C. Cerul va fi partial acoperit de nori, cantitatea de apa de 1 l/m².

Prognoza pentru 9 mai la munte
La munte va ploua intensiv, cantitatile d eapa ajungand la 2 l/m². Temperaturile sunt in scadere usoara fata de ziua precedenta: cu maxime intre 19°C si  14°C. Vantul bate moderat. La mare insa vremea va fi mai rea, cantitatile de apa depasind  7 l/m². 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img