sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru sambata, 30 martie: Temperaturi in crestere in Romania

Distribuie:

Publicat:

Prognoza meteo anunta temperaturi in usoara crestere, iar dimineata sunt asteptate depuneri de ceata locale. Citeste prognoza meteo completa si afla cum va fi vremea in Bucuresti.

Sambata vremea va fi frumoasa in aproape toata tara si se va incalzi usor. Indeosebi dimineata pe vai si in depresiuni se va forma local ceata, care insa se va risipi destul de rapid odata cu rasaritul Soarelui. In depresiunile din estul Transilvaniei minimele termice mai pot cobori pana spre valori de -3…-4 grade Celsius. Vantul va sufla moderat in Moldova, Baragan si Dobrogea si mai mult slab in restul regiunilor. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 12 si 17 grade in Transilvania si Maramures, 15-20 de grade in Banat si Crisana si 13-18 grade in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova, cu cele mai scazute valori asteptate in sudul litoralului, datorita brizei reci a Marii Negre.

Vremea la munte. Meteo 30 martie

Vremea la munte se incalzeste , dar valorile termice vor continua sa fie mai scazute decat normalul perioadei. Temperaturile maxime vor avea in medie 3 – 4 grade Celsius, iar cele minime de -2/0 grade.

Vremea in Bucuresti. Prognoza meteo 30 martie

Vineri in Capitala cerul va fi in mare parte noros, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 11-12 grade Celsius. Pe timp de noapte, temperatura va scadea pana la valori de 2 – 5 grade Celsius.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img