marți, 19 martie, 2024

Prognoza meteo pentru vineri, 1 februarie: Vreme partial insorita

Distribuie:

Publicat:

Vremea din 1 februarie 2019 aduce o vreme partial insorita. Prognoza meteo anunta temperaturi mai ridicate. 

Vineri, temperaturile continua sa creasca in toata tara, urmand sa dispara poleiul din Bucuresti.

Vremea se va incãlzi usor fatã de intervalul anterior. Cerul va fi variabil, cu innorãri temporare si pe arii restranse precipitatii slabe in nord-vest, iar ziua si in sud-est. Va ploua, insã, in primele ore ale intervalului, in nord-vest trecãtor vor fi posibile si precipitatii sub formã de lapovitã.

 Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificãri in Banat si la munte, iar in prima parte a intervalului si in Dobrogea. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 4 si 10 grade, iar cele minime intre -5 si 7 grade, usor mai coborate in estul Transilvaniei. Dimineata si noaptea, local va fi ceatã in zonele joase de relief.

Si in Bucuresti, vremea se va incãlzi usor. Cerul va fi variabil, dimineata si noaptea vor fi conditii de ceatã, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maximã va fi de 9…10 grade, iar cea minimã va fi de 0…1 grad.

Vremea in Bucuresti 1 februarie 2019

Cerul este partial noros, cu temperaturi maxime si minime ce se vor incadra intre 8°C si  -2°C. Vantul sufla cu 14 km/h dinspre SV. Noaptea va avea un aer cetos.

Vremea la munte 1 februarie 2019

Vremea se va incalzi si la munte. Temperaturile se vor mentine intre 6°C si -3°C,vantul va sufla cu 3 km/h dinspre N, iar la noapte 8 km/h dinspre S, noaptea va avea un aer cetos!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img