vineri, 26 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru vineri, 1 martie: Vremea frumoasa in toata tara

Distribuie:

Publicat:

Prognoza meteo pentru 1 Martie, prima zi de primavara anunta vreme deosebit de frumoasa in toata tara, cu temperaturi mai ridicate decat normalul perioadei. Precipitatiile estimate vor fi deficitare in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in regiunile din sud-vestul teritoriului.

Meteo 1 Martie. Vremea in Bucuresti de Martisor
Vineri va fi o vreme deosebit de calda, cu soare, desi vantul continua sa aiba intensificari. Norii apar sporadic, iar nivelul barometrelor va creste. Prognoza meteo anunta temperaturi cu valori maxime de 15 grade C si minime de 0 grade Celsius. Vantul va sufla cu 13 km/h dinspre V pe timpul zilei si cu 7 km/h dinspre NE, pe timpul noptii.

Meteo 1 Martie. Prognoza meteo de Martisor la munte
La munte, temperaturile sunt in scadere, cu valori maxime si minime ce se vor incadra intre 6°C si 0°C. Vantul va sufla cu putere – 14 km/h dinspre V, in rafale de 53 km/h pe timpul zilei si in rafale de 40 km/h, pe timpul noptii. Sunt anuntate ninsori pe tiul noptii.

In weekend, vremea se va raci simtitor in toata Romania. Vremea de sambata va fi friguroasa, se aduna norii si sunt conditii de lapovita in ulere regiuni. Maxima coboara spre 7 grade, o valoare normala pentru inceputul lui martie. Duminica se face si mai frig, atmosfera va fi destul de mohorata, iar termometrele vor arata in jur de 5 grade ziua si minus 3 – minus 4 grade in noaptea urmatoare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img