marți, 19 martie, 2024

Prognoza meteo pentru vineri, 22 martie: Temperaturi in crestere

Distribuie:

Publicat:

Temperaturi in crestere la Bucuresti si in tara, dar si conditii de vant, cu intensificari la munte. 

Atat vineri cat si in weekend, sfarsitul de saptamana va aduce o vreme frumoasa si calda in majoritatea zonelor Romaniei, in conditiile in care partea estica a unui anticiclon foarte extins peste batranul continent se va situa deasupra Romaniei. Precipitatiile se anunta aproape inexistente, doar in nordul extrem al tarii fiind asteptate sa cada cu totul izolat cateva ploi slabe duminica. Vantul va predomina, fiind, de altfel, singurul fenomen meteo demn de mentionat, acesta urmand sa sufle cu putere sambata indeosebi in Moldova, Baragan si Dobrogea.

Vremea in Bucuresti 22 martie 2019

Cerul va fi insorit, cu temperaturi maxime si minime de 17°C si  6°C. Vantul va sufla intre 5 km/h dinspre V, sansele de precipitatii sunt slabe. In weekend, temperaturile se vor incadra intre 14 si 16 grade Celsius, cele maxime, iar cele minime intre -2 si un grad Celsius. Pe timpul noptii se mnetin conditii de ceata!

Vremea la munte 22 martie 2019

Si la munte temperaturile sunt in crestere, cu valori intre 13°C si 2°C. Vantul va creste in intensitate si va atinge 35 km/h la rafala, iar pe timpul noptii, rafalele ating 29 km/h. Sansele de precipitatii sunt ridicate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img