vineri, 19 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru vineri, 30 martie: vremea ne va surprinde

Distribuie:

Publicat:

Vremea din 30 martie 2018 ne va surprinde cu totul. Prognoza meteo aduce temperaturi de vara, peste normele climatologice ale sfarsitului de martie.

Potrivit ANM, vineri, vremea face un salt brusc de la anotimpul de primavara la cel de vara, temperaturile ajungand la maxime de 20 de grade Celsius in Romania, iar cele minime, in general, intre 0 si 11 grade. Cerul va mai prezenta unele innorari si va ploua pe arii restranse in nord si in centru, iar noaptea in vestul si nord-vestul teritoriului. Pe crestele cele mai inalte vor mai fi precipitatii sub forma de lapovita si trecator ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana inalta, iar in partea a doua a intervalului si in Campia de Vest.
Presiunea atmosferica va incepe sa scada spre sfarsitul intervalului. 

Prognoza meteo din 30 martie in Bucuresti 
Locuitorii Capitalei se pot bucura de o zi insorita cu temperaturi maxime de 18 grade Celsius.  Vantul bate moderat, nu sunt cantitati de precipitatii. Cerul este in mare parte senin. Prognoza meteo anunta temperaturi in crestere in acest weekend, asadar de Florii vom avea parte de vreme frumoasa.

Cum va fi vremea pe 30 martie la munte
Temperaturile cresc si la munte, vor fi cu inca patru grade mai ridicate fata de ziua precedenta. Maxima va fi de 17 grade Celsius, iar minima noptii de 7 grade Celsius. Cerul nu prezinta innorari, iar vantul este variabil.

Dupa o iarna lunga, vremea ne surprinde din nou. Asadar, nu ne ramane decat ca vineri, 30 martie, de Ziua internationala a plimbarii in parc… sa o petrecem luand la pas cele mai frumoase parcuri din Bucuresti sau de oriunde.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img