joi, 25 aprilie, 2024

Prognoza meteo saptamana 28 ianuarie-3 februarie 2019. Temperaturile cresc treptat. Se schimba vreme

Distribuie:

Publicat:

Conform prognozei meteo, îtemperaturile vor crește treptat în săptămâna 28 ianuarie- 3 februarie 2019. În data de 28 ianuarie 2019, valorile termice se vor situa peste cele normale acestei perioade la nivelul întregii țări, cu o excepție pozitivă mai accentuată în extremitatea sudică și sud-estică a țării.

Cantitățile de precipitații prevăzute în data de 28 vor fi local excendente în regiunile central-sudice și în extremitatea vestică și nord-vestică a țării. Totul se va schimba însă în intervalul de 4.02-11.02, când temperatura aerului va avea valori mult mai ridicate față de cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Cum va arăta vreme în următoarea săptămână

Totodată, precipitații estimate înregistrate în intervalul menționat. În intervalul 11.02-18.02, temperaturile se vor menține ridicate în cea mai mare parte a teritoriului. Excepție vor face regiunile nord-estice, acolo unde temperatura medie a aerului va fi apropiată de cea normală pentru perioada respectivă.

Vremea săptămâna 28 ianuarie- 3 februarie 2019 în București

Ca în toate regiunile, valorile termice cresc treptat, lucru îmbucurător pentru toată lumea, mai ales pentru că scăpăm în sfârșit de poleiul și gheața de pe carosabil care ne-a dat bătăi de cap. Așadar, în Capitală, gradele din termometre par să arate mai bine chiar din 28 ianuarie, unde maxima zilei va fi de 5 grade Celsius. În general vremea va trece de la una cu nori și soare, la una cu un cer parțial spre predominant noros.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img