vineri, 29 martie, 2024

Program supermarketuri si hypermarketuri 1 mai 2018 si 30 aprilie

Distribuie:

Publicat:

Program supermarketuri si hypermarketuri 1 mai 2018. De Ziua Muncii, dar si pe 30 aprilie 2018, cele mai mari magazine si cei mai importanti retaileri vor avea deschis.

Carrefour, Kaufland, Cora, Profi, Auchan. Mega Image, Lidl, Penny Market, Selgros sunt deschise de 30 aprilie si de 1 mai 2018.

Totodata, mall-urile si centrele comerciale din Bucuresti vor functiona in aceste doua zile.

Supermarketurile si hypermarketurile vor avea program normal in zilele de 28, 29, 30 aprilie. Majoritatea vor functiona dupa orarul obisnuit si in ziua de 1 mai, desi unele unitati comerciale ar putea avea un program usor modificat.

Pentru informatii cat mai precise referitoare la programul de 1 mai al fiecaruia dintre aceste hypermarketuri si supermarketuri si pentru informatii de ultim moment se recomanda verificarea site-urilor oficiale ale acestora.

Reamintim ca ziua de 1 mai este considerata zi nelucratoare. Anul acesta, avand in vedere ca Ziua Muncii pica in ziua de marti, Guvernul a decis ca si ziua de 30 aprilie 2018 sa fie libera pentru majoritatea angajatilor din sectorul bugetar.

Astfel, se realizeaza o mini-vacanta de 4 zile, luand in considerare zilele de sambata si duminica.

Program supermarketuri si hypermarketuri 1 mai 2018: Marile magazine deschise in zilele libere de 1 mai si 30 aprilie 2018

Guvernul a stabilit, intr-o sedinta din aceasta luna, ca data de 30 aprilie sa fie zi libera pentru angajatii din sistemul bugetar, avand in vedere ca ziua de marti, 1 mai, este zi nelucratoare conform Codului Muncii.

Pentru recuperararea orelor de lucru, institutiile publice pot opta fie pentru desfasurarea activitatii sambata, 5 mai, fie pentru prelungirea corespunzatoare a programului de lucru, reglementare valabila pana in 11 mai, a precizat purtatorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu.

Totusi, cele mai importante supermarketuri si hypermarketuri din tara, Carrefour, Kaufland, Cora, Profi, Auchan. Mega Image, Lidl, Penny Market, Selgros, au preferat sa aiba program in aceste zile. Romanii isi vor putea face astfel cumparaturile in aceste doua zile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img