marți, 23 aprilie, 2024

Programul ‘O familie, o casa’ a ramas pe mainile guvernului Orban- Care va fi soarta acestuia?

Distribuie:

Publicat:

Programul ‘O familie, o casă’, cel care ar trebui să înlocuiască programul ‘Prima Casă’ ar putea avea o soartă neașteptată odată intrat pe mâinile Guvernului Orban. 

Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, spunea că proiectul PSD „O familie, o casă” nu ar fi interesant pentru noul Guvern, de factură liberală. „În trei ani de zile, am văzut toate proiectele PSD și nu cred că a existat un proiect PSD care să-mi fi stârnit interesul așa de mult încât să-l folosesc. Nici acest proiect nu va fi interesant pentru noi”, afrima Cîțu

Pe 18 septembrie, Senatul adoptase, în calitate de prim for legislativ sesizat, proiectul de lege pentru modificarea OUG 60/2009, prin care programului Prima Casă capătă un rol social mai accentuat, căpătând și o nouă denumire: „O familie, o casă”.

„Prima Casă se află pe această listă de programe aflate în analiză. Nu a fost nevoie (de bani la rectificare pentru Prima Casă. Programele rămân. Doar facem o analiză. După ce facem o analiză, voi vedea care va mai rămâne în picioare sau nu”, explică Florin Cîțu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img