joi, 25 aprilie, 2024

Proiect European la Colegiul Agricol “Dimitrie Cantemir”Husi

Distribuie:

Publicat:

Colegiul Agricol”Dimitrie Cantemir”implementeaza proiectul educational European ERASMUS+ , KA2 cu titlul “HOW WE TEACH AN LEARN ENGLISH”,incepand cu data de 1 Decembrie.

Lansarea oficiala a proiectului are loc in cadrul unei conferinte care va avea loc joi,8 decembrie,incepand cu ora 13:30,in sala de sedinte a  Colegiului Agricol”Dimitrie Cantemir”,str. Mihail Kogalniceanu nr.17. Proiectul are o durata de 24 de luni.

Valoarea totala eligibila a proiectului  este de 23.290 euro.

Scopul acestui proiect  este de a creste calitatea  si atractibilitatea orelor de limba engleza ,prin introducerea  metodelor modern de predare(CLIL),metode care fac uz de mijloace informatice (platform Modle).Grupul tinta al proiectului este alcatuit din 20 de elevi si cadrele didactice din echipa de gestionare a proiectului.

La evenimentul de lansare al proiectului vor participa reprezentanti ai beneficiarului ,reprezentanti ai ISJ VASLUI,ai Consiliului Local Husi,ai Comitetului de Parinti al scolii,ai Consiliului Scolar al Elevilor ,cadrele didactice,reprezentanti ai mass-media.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img