sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Proiectul Drumului expres Tișița-Albița reintră pe făgașul normal după semnarea Actului Adițional

Distribuie:

Publicat:

Senatorul Iulian Mihail Bica din Barlad a anunțat că proiectul Drumului expres Tișița-Albița a reintrat pe făgașul normal după semnarea Actului Adițional nr. 1 la Contractul pentru realizarea Studiului de Fezabilitate. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a analizat stadiul întocmirii proiectului în ultima ședință bilunară de progres și a dispus verificarea documentelor predate anterior la nivel de AMC1, inclusiv reverificarea/actualizarea studiului de trafic preliminar și confirmarea datelor. Senatorul a afirmat că în acest moment al studiului, nu se pune problema modificării variantelor de traseu propuse în AMC1. El a mai menționat că va monitoriza proiectele de infrastructură din județul Vaslui în privința progresului acestora și va reveni cu informații despre fiecare proiect.

" La zi, despre Drumul expres Tișița-Albița! Proiectul reintră pe făgașul normal!

 După semnarea în data de 07.12.2022 a Actului Adițional nr. 1 la Contractul pentru realizarea Studiului de Fezabilitate pentru Drumul expres Tișița-Albița, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere #CNAIR a analizat în ultima ședință bilunară de progres stadiul întocmirii proiectului.
 Astfel, după completarea echipei de experți, s-a dispus verificarea documentelor predate anterior la nivel de AMC1(analiza multicriterială etapa 1), inclusiv reverificarea/actualizarea studiului de trafic preliminar și confirmarea datelor, conform măsurătorilor efectuate în anul 2022.
 În acest moment al studiului, nu se pune problema modificării variantelor de traseu propuse în AMC1.

 În perioada următoare, împreună cu instituțiile responsabile, voi monitoriza proiectele de infrastructură din județul Vaslui în privința progresului acestora.
Voi reveni cu informații despre fiecare proiect.

 Și, pentru cei care nu știu decât să scuipe venin, care neagă implicarea celor cu adevărat interesați sau care se grăbesc „să bage capul în poză” (cum bine spunea Cătălin Urtoi), le spun așa: La muncă! Munca pentru realizarea acestor obiective este grea, nu ne bagă nimeni în traistă! Dacă nu ne unim forțele, rezultatele finale nu pot fi decât negative! Iar dacă nu vreți să faceți bine, cel puțin nu faceți rău! Sunt mulți cei care vor să ne ajute, numai să-i lăsăm!

#Hai, Vaslui! Hai că se poate și la noi!

#drumexpresTișițaAlbița
#VOBârlad
#VOVaslui
#VOHuși " se arata in comunicatul senatorului

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img