joi, 25 aprilie, 2024

PROIECTUL ERASMUS+ “ECOLOGICAL EUROPEAN AGROINDUSTRY” – Colegiul Agricol ”Dimitrie Cantemir” Huși

Distribuie:

Publicat:

Proiectul Erasmus+ "EUROPEAN AGROINDUSTRY" vine în întâmpinarea nevoilor constatate: – realizarea de parteneriate la nivel european în scopul dezvoltării capacităţii de inserţie a tinerilor pe piaţa muncii europene; – dezvoltarea capacităţii antreprenoriale a viitorilor absolvenţi; – lărgirea orizontului profesional şi cultural al elevilor şi profesorilor.

În perioada, 5 – 23 aprilie 2021, 14 elevi și 4 profesori au realizat activități de instruire practică în Barcellos-Portugalia în domeniul industrie elimentara.

În perioada 7 iunie-25 iunie 2021, 14 elevi de la specializarea Ecologie și protecția mediului vor desfășura stagiul de practica în Granada, Spania, însoțiți de 4 profesori.

“Ecological European Agroindustry-Erasmus+

Barcelos, Braga-Portugalia o oază de linişte şi de verde, locul în care ne simțim relaxați şi de unde plecăm, cu drag, spre punctul de practică: Pastelaria Santa Eugénia.<!–[if gte vml 1]>

<![endif]–>

Aici ne aşteaptă tutorele de practică Luis Fernandes care, cu multă pricepere şi dăruire, ne-a făcut să descoperim secretul produselor tradiționale portugheze şi nu numai!

Experiențe unice, abilități noi!<!–[if gte vml 1]>

<![endif]–> “ posta pe pagina sa de socializare in urma cu ceva timp Colegiul Agricol ”Dimitrie Cantemir” Huși

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img