vineri, 19 aprilie, 2024

Proiectul “LET’S TAKE A PHOTO” din cadrul Scolii Gimnaziale “Mihail Sadoveanu” Husi

Distribuie:

Publicat:

Scoala Gimnaziala “Mihail Sadoveanu” Husi anunta organizarea Conferintei de lansare a proiectului cu titlul “LET’S TAKE A PHOTO”, pe data de 10.10.2019, incepand cu ora 13.00, in amfiteatrul de la Scoala Gimnaziala “Mihail Sadoveanu”.

In cadrul Programului “Erasmus+” 2014-2020, cu finantare din partea Comisiei Europene prin Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale, Scoala Gimnaziala “Mihail Sadoveanu” a obtinut un grant pentru proiectul „LET’S TAKE A PHOTO”.

Obiectivul general al proiectului: Proiectul va creste gradul de constientizare cu privire la importanta mobilitatilor internationale pentru educatie oferite de programele Comunitatii Europene. Dorim sa ne asiguram ca experienta noastra pozitiva cu programul Erasmus + va deschide mintea si va schimba viata elevilor si profesorilor implicati in activitatile proiectului.

Toate aceste beneficii vor avea un impact pozitiv asupra scolilor noastre.
Proiectul are ca partener principal POLONIA, ca si coordonator, Italia, Turcia, Bulgaria si Romania.
Proiectul se implementeaza pe o durata de 24 luni, in perioada Septembrie 2019 – August 2021, in 5 unitati scolare din Europa:Husi, jud. Vaslui si in institutiile din tarile partenere, fiind finantat cu suma de 23 740 Euro pentru scoala noastra de catre Comisia Europeana si Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale, prin Erasmus+ 2014-2020, Actiunea Cheie 2/parteneriate strategice in domeniul educatiei scolare

Persoana de contact:
Sujdea Corina –  Scoala Gimnaziala “Mihail Sadoveanu”
 Tel. 0769266040
E-mail corina.sujdea@yahoo.com

Sprijinul acordat de Comisia Europeana pentru elaborarea acestei publicatii nu constituie o aprobare a continutului, care reflecta doar opiniile autorilor, iar Comisia nu poate fi trasa la raspundere pentru orice utilizare a informatiilor continute in aceasta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img