News Flash:

Proprietarii de apartamente vor putea verifica oficial situatia cheltuielilor privind intretinerea

22 Octombrie 2015
1846 Vizualizari | 0 Comentarii
Deputatii au adoptat, miercuri, in plen, un proiect de lege care prevede ca, la solicitarea scrisa a proprietarului, presedintele si administratorul asociatiei de proprietari au obligatia sa elibereze o adeverinta prin care sa prezinte situatia cheltuielilor privind intretinerea, defalcate pe datoria de baza si penalitati.

Proiectul de lege, initiat de parlamentari PSD si ALDE, a fost adoptat cu 277 de voturi "pentru" si 4 abtineri.

Proiectul modifica Legea nr.230/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari, cu modificarile si completarile ulterioare, in sensul ca, la solicitarea scrisa a proprietarului presedintele si administratorul asociatiei de proprietari au obligatia sa elibereze o adeverinta prin care sa prezinte situatia cheltuielilor privind intretinerea, defalcate pe datoria de baza si penalitati.

"La solicitarea scrisa a proprietarului, presedintele si administratorul asociatiei de proprietari au obligatia sa elibereze in scris o adeverinta prin care sa prezinte situatia cheltuielilor privind intretinerea, defalcate pe datoria de baza si penalitati, precum si modalitatea de calcul al penalitatilor.", prevede legea.

Camera Deputatilor a fost for decizional. Senatul, in calitate de prima Camera sesizata, a adoptat aceasta initiativa legislativa, in sedinta din 27 mai 2014. Legea va merge la promulgare.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011533 (s)