News Flash:

Protectia Consumatorilor: Raid prin magazinele din mediu rural.

8 Aprilie 2014
1830 Vizualizari | 0 Comentarii
In perioada 24 – 31 martie, Comisariatul Judet ean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Vaslui a desfasurat 63 de actiuni de control pentru verificarea respectãrii prevederilor legale privind protectia consumatorilor, 45 de actiuni fiind tematice iar 18, inopinate si pentru cercetarea reclamatiilor si sesizãrilor primite din partea consumatorilor.

 Verificãrile au fost efectuate in orasele Vaslui – 11 actiuni, Barlad – 7 actiuni, Husi – 2 actiuni si 43 actiuni in mediul rural. Urmare deficientelor constatate, au fost dispuse oprirea temporarã a comercializa rai pentru produse alimentare si nealimentare in valoare de 4.779 lei, panã la eliminarea sau, dupã caz, remedierea deficientelor constatate, precum si oprirea definitivã a comercializãrii si retragerea din circuitul comercial pentru produse alimentare si nealimentare in valoare de 2.332 lei.

 Pentru incãlcarea prevederilor legale din domeniul protectiei consumatorilor, au fost sanctionati contraventional un numãr de 58 de operatori economici, fiind aplicate 46 de amenzi contraventionale, in valoare totalã de 62.800 lei, si 12 avertismente.

 In aceeasi perioadã, au fost cercetate si solutionate opt reclamatii primite, patru dintre acestea dovedindu-se intemeiate.

protectia consumatorilor cjpc vaslui barlad husi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012528 (s)