News Flash:

Protectia Copilului Vaslui ramane fara personal

15 Septembrie 2013
2115 Vizualizari | 0 Comentarii
Diminuarea salariilor de la an la an a facut ca mai bine de 300 de salariati ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Vaslui sa plece din sistem.

Practic, de mai bine de doi ani, de cand Guvernul cndus de Emil Boc a decis sa taie salariile la bugetari cu 25%, Protectia Copilului Vaslui este intr-o continua cautare de specialisti.

Cea mai mare parte a angajatilor care au parasit sistemul a luat aceasta decizie in anul 2012, iar de atunci institutia face fata cu greu volumului mare de activitate.

"Cel mai mare deficit este in randul specialistilor de asistenta sociala, unde unmarul de cazuri este dublu fata de numarul de cazuri pe care trebui sa le rezolve un salariat de-al nostru. Nu exista compartiment unde sa nu avem nevoie de oameni. Din luna mai a acestui an, de cand s-a dat liber la angajari de unu la unu, s-au mai ocupat cateva posturi", a declarat Ionel Ştefanica Armeanu, directorul DGASPC Vaslui.

In acest moment, institutia are undeva la 3.000 de salariati, din care cei mai multi, peste 1.400 la numar, sunt asistenti maternali profesionisti.

Sursa: adevarul.ro

dgaspc vaslui protectia copilului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1398 (s) | 34 queries | Mysql time :0.047560 (s)