sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Protest in fata ministerului de Interne! Oamenii se plang de gafele ministrului Carmen Dan

Distribuie:

Publicat:

Cateva zeci de persoane au protestat, marti, in fata sediului Ministerului Afacerilor Interne, sustinand ca atat MAI cat si alte institutii ale statului sunt conduse de "oameni cu un nivel de cultura foarte scazut", ceea ce a dus la abuzuri prin amendarea de-a lungul timpului a mai multor protestatari #rezist.

"Ministerul confunda sarbatoarea Pastelui cu sarbatoarea Craciunului – ceea ce s-a intamplat in Vinerea Pastelui cand un comunicat oficial al Inspectoratului General de Politie spunea ca, cu ocazia sarbatorii Nasterii Domnului, ne ureaza Paste Fericit. Este inca o dovada ca aceste institutii sunt conduse de oameni cu un nivel de cultura foarte scazut. Am vazut foarte clar ce s-a intamplat la tribuna Parlamentului cu primul ministru care a avut un discurs complet – complet analfabet", a declarat, marti, Cristian-Mihai Dide, unul dintre cei mai "longevivi" protestatari din Piata Victoriei.

Cei prezenti au adus in fata Ministerului de Interne un brad pe care l-au "impodobit" cu amenzile primite de protestatari in urma prezentei lor in Piata Victoriei si in mai multe locuri unde au avut loc manifestatii impotriva Guvernului. 

"Acest brad se refera la Nasterea Domnului, pentru ca Nasterea Domnului este in zona Craciunului, nicidecum in cea a Pastelui, iar amenzile – am vrut sa aratam abuzul la care duce aceasta incultura din institutii. Deci, in momentul in care avem sefi si directori in institutii publice cu un nivel de cultura foarte scazut, atunci se produc abuzuri si noi primim amenzi pe banda rulanta doar prin prisma faptului ca vrem sa atragem atentia ca ei nu stiu sa isi faca treaba", a mai spus Cristian-Mihai Dide.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img