vineri, 29 martie, 2024

Proxenetul de la Husi condamnat la inchisoare

Distribuie:

Publicat:

Ieri, judecatorii huseni l-au condamnat pe tanarul Robert Croitoru,la cinci ani de inchisoare cu executare pentru proxenetism.

Tanarul de doar 20 de ani era minor la momentul comiterii faptelor, lucru care i-au determinat pe judecatori sa il trimita sa-si ispaseasca pedeaspsa intr-un centru de detentie special pentru reeducarea minorilor.
La aceasta ora, huseanul se afla incarcerat la centrul de reeducare din Targu Ocna, condamnat deja intr-un dosar de furt pentru care Judecatoria Bacau urmeaza sa se pronunte pe 18 februarie cu sentinta finala.

In fapt, Robert Croitoru este acuzat ca a sustinut doua fete din Husi, sa practice prostitutia, cu atat mai grav ca una dintre ele era minora.

Tanarul si-a pus locuinta la dispozitia lor, le-a ajutat la gasirea posibililor clienti si in final impartea banii in mod egal cu acestea.

Desi cele doua surori au declarat ca s-au prostituat de buna voie lucru care nu le-a adus vreo acuzatie, tanarul are de ispasit o pedeapsa de cinci ani intr-unul din penitenciarele din tara.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img