vineri, 29 martie, 2024

PSD acuza Guvernul PNL de lipsa unui plan de redresare economica: ‘Astazi, cel putin 130.000 de companii nu stiu daca isi vor relua activitate’

Distribuie:

Publicat:

PSD susține că „Iohannis, Orban și Cîțu nu au avut nicio secundă vreun plan”, asta pentru că, în ședința de astăzi, „concluzia unanimă este că au nevoie de o nouă ședință pentru a discuta măsurile de relaxare așteptate de români și de firmele românești după 1 iunie”.

„Azi doar au lecturat”, au punctat social-democrații.

„PNL minte! Nu are pregătit niciun plan de relansare economică!

↘️ Cabinetul Orban s-a reunit azi în ședință, iar concluzia unanimă este că au nevoie de o nouă ședință pentru a discuta măsurile de relaxare așteptate de români și de firmele românești după 1 iunie. Azi doar au lecturat.

↘️ Aceasta este guvernarea PNL care anunță de două luni și jumătate că planul de relansare al economiei este aproape gata. Iohannis, Orban și Cîțu nu au avut nicio secundă vreun plan – în afară de acela de a-i minți cu premeditare pe români!

⚠️Astăzi, cel puțin 130.000 de companii nu ştiu dacă își vor relua activitatea şi nici ce vor face cu angajații care ies din șomaj tehnic. Guvernul Orban nu poate sau nu vrea să înțeleagă gravitatea situației. Preocuparea lor este numai cum să facă bani din a întreține frica de COVID-19. Pentru viața românilor și supraviețuirea economiei sunt #Guvernul VID”, se arată pe pagina de Facebook a PSD.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img