joi, 28 martie, 2024

PSD ataca pe toate fronturile dupa ce Iohannis a refuzat-o pe Olguta Vasilescu! Un lider greu are o interpretare-soc: ‘Frica de femei frumoase si puternice’

Distribuie:

Publicat:

Liderul PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, consideră că refuzul președintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguța Vasilescu în funcția de ministru al Dezvoltării poate fi interpretat ca o frică a acestuia față de femeile frumoase și puternice, transmite MEDIAFAX.

Horia Nasra a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că șeful statului este dispus să facă orice pentru a împiedica Executivul să își realizeze programul de guvernare.

"Klaus Iohannis, din interes pur electoral, a transformat România într-un câmp de luptă politică și este dispus să facă orice pentru a împiedica Guvernul României să-și realizeze programul său de guvernare, de aceea, sistematic, pune bețe-n roate. Cazul Lia Olguța Vasilescu nu este un accident, premierul României fiind un alt exemplu. Pe de altă parte consecvența irațională în refuzul numirii doamnei ministru Vasilescu poate fi interpretată și printr-un misoginism produs undeva între caligynefobie (frica față de femeile frumoase – n.r.) și ginofobie (teama de femei – n.r.), frica de femei frumoase și puternice", a spus Nasra.

Președintele Klaus Iohannis a transmis, joi, într-o scrisoare adresată premierul Viorica Dăncilă, că respinge numirea Olguței Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltării, motivând că nu are pregătirea necesară. Șeful statului solicită o altă propunere pentru vicepremier și Dezvoltare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img