News Flash:

PSD îi răspunde lui Emanuel Ungureanu de la USR: 'Ministrul Sănătăţii a respectat PNRR la virgulă!'

18 August 2022
285 Vizualizari | 0 Comentarii
media 163084005506030200

PSD a transmis că a fi „userist” înseamnă să ajungi să îţi conteşti propriile măsuri şi precizează că USR e supărat că Ministerul Sănătăţii condus de PSD foloseşte doar 42% din bugetul alocat de „Ghinea & Co” asistenţei tehnice din PNRR pe reforma din sănătate. „30 de milioane de euro au fost salvaţi, 30 de milioane pentru care useriştii aveau deja pregătită o listă lungă cu firmele lor de casă”, mai acuză social-democraţii.

Precizările PSD vin după ce deputatul Emanuel Ungureanu de la USR l-a acuzat pe ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila că a semnat un contract pentru consultanţă, de 21 de milioane de euro, cu Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), organizaţie din al cărei Consiliu Executiv a făcut parte până în anul 2021 (vezi mai multe aici).

„DISPERARE, numele tău este USR! Să ajungi să îţi conteşti propriile măsuri, asta înseamnă să fii userist! Azi sunt extrem supăraţi pentru că Ministerul Sănătăţii condus de PSD foloseşte DOAR 42% din bugetul alocat de Ghinea & Co asistenţei tehnice din PNRR pe reforma din sănătate. Supărarea este şi mai mare pentru că asistenţa este asigurată de una dintre instituţiile prevăzute tot de USR în PNRR, respectiv Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Ministrul Sănătăţii a respectat PNRR la virgulă şi a realizat o economie de 60%!”, arată o postare de miercuri pe pagina de Facebook a PSD.

Sursa citată adaugă că „30 de milioane de euro au fost salvaţi, 30 de milioane pentru care useriştii aveau deja pregătită o listă lungă cu firmele lor de casă!”

Continuarea pe stiripesurse.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 34 queries | Mysql time :0.055638 (s)