miercuri, 24 aprilie, 2024

PSD ii pregateste o surpriza lui IOHANNIS

Distribuie:

Publicat:

Presedintele Klaus Iohannis a luat decizia de a nu-i invita la parada de 1 Decembrie pe liderii politici care au probleme penale. Decizia lui Iohannis ii afecteaza in principal pe liderii PSD Liviu Dragnea si Victor Ponta, dar si pe Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului.

Cei de la PSD nu stau cu mana in san si ii pregatesc o surpriza de proportii lui Klaus Iohannis. Liderii PSD vor participa la parada, doar ca nu vor sta in tribuna oficiala, ci intr-o alta tribuna, care va fi amplasata in paralel fata de cea in care vor sta Klaus Iohannis, Dacian Ciolos si restul politicienilor invitati la parada.

Sursele noastre sustin ca PSD se pregateste sa aduca circa 1000 de oameni, in frunte cu Gabriela Firea si Liviu Dragnea. Acestia vor conduce oastea PSD, care va sta in tribuna paralela.

In acelasi timp, liderii PSD vor sta printre oameni, dorind sa transmita mesajul ca PSD este alaturi de populatie, in timp ce Iohannis s-a izolat si este inconjurat doar de oamenii politici apropiati lui.

De asemenea, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, va merge la Alba Iulia de 1 Decembrie, acolo unde vor fi prezenti toti liderii ALDE. Totodata, presedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, va merge tot la Alba Iulia, iar mesajul va fi unul ca Parlamentul a preferat sa onoreze locul Unirii si nu ceremoniile din Capitala.

Sursa: stiripesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img