vineri, 19 aprilie, 2024

PSD: Toate organizatiile se desolidarizeaza de lovitura de stat de la Palatul Victoria, cu doua exceptii – filialele din Timis si Caras-Severin

Distribuie:

Publicat:

PSD a transmis, sambata, un comunicat de presa in care anunta ca toate organizatiile PSD din tara au votat o Declaratie comuna prin care se desolidarizeaza de „lovitura de stat” de la Palatul Victoria, cu exceptia a doua filiale, din Timis si Caras-Severin, cea din urma pentru ca nu s-a intrunit.

„Sorin Grindeanu si Victor Ponta nu reprezinta partidul in tentativa de preluare prin forta a puterii executive a statului. Toate organizatiile PSD din tara au votat azi o Declaratie comuna prin care se desolidarizeaza de lovitura de stat de la Palatul Victoria. Exceptie fac doar doua filiale, cea din Timis, presedinte Sorin Grindeanu, si cea din Caras-Severin, pentru ca nu s-a intrunit, inca, in forurile de conducere, pentru a lua o decizie, deoarece presedintele Ioan Mocioalca nu a fost in judet”, se mentioneaza in comunicatul PSD.

De asemenea, PSD anunta ca, in rest, „majoritatea covarsitoare” a filialelor PSD condamna categoric „tentativa ilegala si neconstitutionala” a celor doi fosti membri ai partidului, Sorin Grindeanu si Victor Ponta, de a „prelua puterea executiva a statului roman”.

„In toate aceste actiuni ilegale, cei doi nu reprezinta PSD si nu au niciun drept sa angajeze numele partidului intr-un asemenea demers care contravine grav tuturor principiilor democratice si constitutionale. Niciun for de conducere statutar al partidului nu i-a mandatat sa intreprinda vreuna dintre aceste actiuni ilegale, ceea ce inseamna ca cei doi actioneaza strict in nume propriu, avand intreaga raspundere, de orice natura, pentru faptele lor”, mai arata PSD.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img