miercuri, 24 aprilie, 2024

PSD, tradat de Valeriu Zgonea si Liviu Dragnea

Distribuie:

Publicat:

Deputatul Catalin Marian Radulescu, liderul PSD Diaspora, sustine ca presedintele executiv al partidului, Valeriu Zgonea, este informator al DNA.

„Totul se intampla pentru ca partidul nostru a fost abandonat si tradat, pentru ca ZGONEA VALERIU, PRESEDINTE Camera Deputatilor si Presedintele Executiv al Psd-ului meu , a refuzat sistematic sa modifice legile care permit procurorilor sa faca abuzuri, sa faca dosare la comanda fara probe, numai pe suspiciuni, denunturi si inregistrari, pt ca sa fie executati de plutonul DNA, al carui informator si servil este.

Voi face publice toate actiunile acestui tradator care a tradat partidul si pe toti liderii nostrii si cum s-a opus si l-a tradat sistematic pe Presedintele nostru Liviu Dragnea . Cei doi tradatori de neam si de stat de drept sunt Valeriu Zgonea si Gabriel Oprea , la comanda DNA-ului si a lui Iohanis”, a scris Catalin Marian Radulescu, pe Facebook.

Presedintele partidului, Liviu Dragnea se declara DERANJAT de declaratiile colegului sau dar spune ca nu are de gand sa ia masuri contra lui.

Atitudinea conducerii PSD este o atitudine de STRUT CU CAPUL IN NISIP. Ar trebui sa le fie rusine atat fata de colegii pe care ii sacrifica pentru linistea lor cat si fata de cei care le-au acordat votul la alegeri. Surse din interiorul partidului sustin ca Valeriu Zgonea si Liviu Dragnea s-au pricopsit cu porecla de “COMBINATORII DIN PSD”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img