vineri, 19 aprilie, 2024

PSD Vaslui si-a reales etalonul de imagine. Dumitru Buzatu este noul și vechiul președinte al organizației județene 

Distribuie:

Publicat:

UPDATE:Dumitru Buzatu a fost reales președintele organizației județene a PSD Vaslui în cadrul Conferinței Județene a partidului. Acesta a fost ales cu unanimitate de voturi de cei 812 delegați prezenți la conferință, în prezența președintelui PSD, Marcel Ciolacu, și a secretarului general al partidului, Paul Stănescu.

"Mulțumesc tuturor acelora care ne-au adus anumite complimente în ceea ce privește desfășurarea activității noastre. Noi nu suntem învățați cu asta, noi suntem cu critica învățați și nu putem ca în una din puținele ocazii când se întâmplă lucrul acesta să nu mulțumim tuturor acelora care au apreciat activitatea noastră. Eu țin să mulțumesc în primul rând conducerii partidului care a făcut efortul de a fi alături de noi aici", a declarat Dumitru Buzatu.

Dumitru Buzatu a devenit cel mai longeviv președinte al organizației județene a PSD Vaslui, după ce a obținut un nou mandat în fruntea partidului. Cu toate acestea, el este vehement contestat pentru politicile sale partinitoare în ceea ce privește repartizarea banilor între primăriile PSD și PNL. De asemenea, este criticat pentru că, la vârsta sa, ar putea avea o viziune mai puțin clară asupra realității din 2023 și că ar fi fost necesar ca un tânăr să ocupe această poziție de lider județean.

În raportul prezentat, liderul județean a PSD Vaslui le-a cerut delegaților prezenți în Sala Polivalentă să se mobilizeze în perioada următoare, astfel încât formațiunea social-democrată să obțină la nivel de județ majorități confortabile în consiliile locale și consiliul județean în urma algerilor din 2024. Buzatu a menționat că "alegerile din 2020 au fost cele mai grele alegeri din întreaga mea carieră politică și din activitatea organizației județene a PSD. Nu datorită activității, dimpotrivă, ci pentru că am fost victimele unei campanii electorale permanente, o campanie electorală care a început imediat după terminarea alegerilor din 2016, o campanie împotriva PSD, împotriva rezultatului obținut în alegerile respective și a continuat până 2020. A fost o campanie susținută inclusiv instituțional."

 

 

Stirea initiala : Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a anuntat ca va candida pentru un nou mandat in fruntea organizatiei, in cadrul Conferintei Judetene a formatiunii. Buzatu, care a condus filiala judeteana a partidului din anul 2000, a declarat ca lista de candidaturi este deschisa si ca oricine poate candida pentru orice functie. "Oricine poate candida pentru functiile de presedinte, vicepresedinte si secretar al organizatiei. Sigur, nici nu putem impiedica, nici nu putem forta pe cineva sa candideze, dar nu e nicio suparare, nici din partea mea nu ar fi nicio suparare daca un candidat care s-ar prezenta prezumtiv ar si castiga alegerile", a declarat Buzatu.

Liderul judetean al PSD Vaslui a mai afirmat ca toti membrii de partid trebuie sa se mobilizeze in perioada premergatoare alegerilor pentru a duce la indeplinire obiectivul privind castigarea cat mai multor posturi in administratie si asigurarea de majoritati confortabile in forurile locale. "Credem ca e nevoie de o sporire a eforturilor noastre pentru a crea un anumit confort administratiilor publice locale, adica sa aiba majoritati din partea PSD, pentru a facilita activitatea aleșilor noștri", a conchis Buzatu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img