News Flash:

Puscariasul FENECHIU a devenit PROFESOR in Penitenciarul Vaslui

17 Septembrie 2015
1563 Vizualizari | 0 Comentarii
Relu Fenechiu, detinutul care executa o pedeapsa de cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul "Transformatorul", incearca si chiar reuseste sa isi castige cateva zile de libertate dand lectii detinutilor in incinta clubului educational. Puscariasul Fenechiu a fost transferat de la Penitenciarul Iasi unde executa pedeapsa in regim inchis, la Penitenciarul Vaslui, unde are parte de un regim semi-deschis.

Se pare ca Relu FENECHIU ii initiaza pe detinuti in tainele accesării  unui calculator si ii invata chiar notiunile elementare pentru folosirea acestuia. Prin aceasta metoda, fostului ministru al Transporturilor i se micsoreaza pedeapsa. Reteta este aceastea: trei zile petrecute in clubul educational, o zi scazuta din pedeapsa.

Ba mai mult, FENECHIU mai lucreaza la scrierea unei carti despre manastirile din Nordul Moldovei.

Relu Fenechiu se afla la Penitenciarul Vaslui din luna februarie. Aici are parte de conditii demne de un hotel. Inchisoarea din Vaslui este nou construita, fiind inaugurata (partial) in anul 2012. Detinutii incarcerati la Penitenciarul Vaslui dispun de dormitoare moderne. Niciunul dintre ele nu are mai mult de patru paturi, fiecare este dotat cu televizor, cu bai proprii, apa caldã. Fiecare etaj al cladirii este dotat cu sala de mese si sali de recreere, in plus nu lipsesc nici sălile de curs, biblioteca, un magazin alimentar si salile de sport, toate amenajate si complet utilate.

relu fenechiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0975 (s) | 23 queries | Mysql time :0.032334 (s)