joi, 28 martie, 2024

Puteam sa avem mostenitor al tronului Angliei! Charles foarte aproape de a se casatori cu principesa Margareta

Distribuie:

Publicat:

Principesa Margareta este foarte apropiata de Printul Charles, cu care a fost la un pas de logodna! Principesa Margareta, cea mai mare fiica a Regelui Mihai, maritata din 1996 cu Radu Duda, a fost la un pas sa se marite cu Printul Charles, mostenitorul coroanei britanice! Dezvaluirea a fost facuta de celebra revista spaniola “Hola” in 1974, atunci cand fiica Regelui Mihai avea doar 24 de ani si traia in Marea Britanie. Margareta absolvise Universitatea din Edinburgh, colabora cu cateva institutii de invatamant superior si se afla in cercul de cunoscuti ai Printului Charles, fiul reginei Elisabeta a II-a.

“Charles si Margareta s-au intalnit in cadrul unor evenimente sociale recente si au stat indelung de vorba”, mai dezvaluia revista spaniola. “Margareta a fost primita de mai multe ori de Regina Elisabeta la palatul Buckingham, dar si in alte resedinte ale suveranei…Charles al Angliei si Principesa Margareta de Romania s-au intalnit recent in cadrul mai multor evenimente sociale si, dupa ce au stat indelung de vorba, au descoperit ca au multe gusturi si inclinatii in comun. Si, cel mai important, potrivit unor surse apropiate Curtii engleze, este ca Regina Elisabeta nu ar avea nimic de obiectat la o eventuala logodna dintre fiul sau si fata cea mare a Regelui Mihai", nota revista "Hola" acum 44 de ani.

Ce s-a intamplat ulterior este deja cunoscut: Charles si-a unit destinele cu regretata printesa Diana, in 1981, a divortat de ea dupa 15 ani, cei doi avand doi copii, pe William si pe Harry, nunta ultimului, cu Meghan, reprezentand recent evenimentul monden al anului. In prezent, Charles este insurat cu Camilla Parker Bowles.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img