joi, 28 martie, 2024

Putred de bogat! Unde isi ascunde primarul Vasile Paval averea si cati bani castiga in realitate familia edilului

Distribuie:

Publicat:

Primarul Vasluiului, Vasile Paval si-a actualizat recent declaratia de avere. Edilul a avut grija sa aranjeze lucrurile in asa fel incat sa para in ochii electoratului un om sarac. Din hartiile depuse pe site ul primariei reiese ca Paval nu are o averea impresionanta, ca alti colegi edili din zona Moldovei.

Potrivit ultimei declaratii de avere, primarul vasluian nu are pre multe miliarde in conturi. Nu si-a trecut in declaratia oficiala toate veniturile si nici toate proprietatile. Primarul PSD declara ca are o casa si un apartament, o bucata de teren agricol primit mostenire, doua parcele de teren intravilan cumparate in 2001, respectiv 2003 si doua autoturisme, insa are si doua credite bancare in valoare de 75.000 de franci elvetieni, Paval fiind indatorat la banca pana in anul 2026. Impreuna cu sotia, Vasile Paval detine un apartament de 78 de metri patrati, obtinut imediat dupa Revolutie, in anul 1990. Casa si-a construit-o in anul 2009, cand era deja primar de Vaslui.

Are in proprietate doua autoturisme, un SEAT cumparat in 2007 si un Peugeot 206 cumparat in anul 2008. Paval nu pomeneste nimic de jeepul pe care sotia sa Doina il conduce adesea cand merge la un salon de infrumusetare din zona garii. Se plange in schimb ca aduna impreuna cu sotia un venit de numai 70.000 de lei pe an.Vasile Paval nu pomeneste nimic de cabana montana achizitionata anul trecut si nici de afacerile derulate prin firmele fiilor sai. Potrivit datelor oficiale cei doi baieti ai lui Paval, detinatori de firme de constuctii, au derulat in ultimii ani afaceri de peste 700.000 de lei.

 Majoritatea banilor au venit din incasarile pentru o serie de lucrari in infrastructura Vasluiului sau alte lucrari in judetul Bacau. “Saracul” edil vasluian a plecat in ultimii ani in deplasari in strainatate ori in tara in concedii sau delegatii de aproape 20 de ori.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img