miercuri, 24 aprilie, 2024

Răzvan Fodor își aniversează astăzi ziua de naștere. Ce mesaj i-a transmis soția, care se află departe de casă?

Distribuie:

Publicat:

Actorul împlinește astăzi frumoasa vârstă de 46 de ani.

 Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă și sunt apreciați de urmăritori pentru modul în care și-au menținut relația de-a lungul timpului.

Răzvan își serbează azi ziua de naștere, însă fără soție alături.

Irina filmează în Turcia pentru o emisiune renumită, dar i-a scris un mesaj emoționant partenerului ei

În ultimul timp, cei doi îndrăgostiți nu prea și-au petrecut timpul împreună, dat fiind faptul că ambii au multe proiecte în desfășurare și muncesc foarte mult. După ce Răzvan s-a întors din Turcia, unde a filmat pentru o emisiune tv, de data aceasta a fost rândul Irinei să plece, din același motiv.

Ziua de naștere a soțului a prins-o pe platourile de filmare, însă frumoasa prezentatoare și-a rupt puțin din timpul alocat muncii și i-a transmis un mesaj emoționant partenerului ei, care face astăzi 46 de ani. Topită de dorul soțului, Irina Fodor i-a făcut lui Răzvan o declarație de dragoste la ceas aniversar: "Mi-e dor de el de nu mai pot. ❤️ Astăzi e ziua lui și vreau doar să îi repet că e cel mai bun, cel mai frumos, cel mai sensibil, cel mai amuzant și cel mai iubit soț din lume! ❤️ La mulți ani, suflet-pereche!❤️❤️❤️ @razvan_fodor”, a scris

aceasta pe pagina personală de Instagram.

Nici Răzvan nu a stat mai rău în declarații și i-a comentat la postare iubitei lui: "Dumnezeul nevestelor a fost tare darnic cu mine!! Mulțumesc Țuca și hai mai repede acasă, că înnebunesc!", a comentat actorul.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img