marți, 19 martie, 2024

Răzvan Fodor, mesaj pentru Irina înainte de plecarea în America Express. Ce avertisment a transmis prezentatorul: „Să mă evite o perioadă”

Distribuie:

Publicat:

Filmările America Express urmează să înceapă, iar concurenții și întreaga echipă deja au plecat către prima locație unde își vor desfășura activitatea. Irina Fodor prezintă și acest sezon, iar soțul ei, Răzvan Fodor, i-a transmis un mesaj chiar înainte de plecare.

Răzvan Fodor, despărțire grea de Irina

America Express începe în toamnă, dar concurenții deja au plecat către destinație. Nouă perechi de vedete vor începe aventura vieții lor, fără condiții sigure de trai, fără mâncare și bani, dar mai ales, departe de familie și fără a putea vorbi cu cei dragi.

Irina Fodor a plecat deja la filmări și și-a lăsat în urmă familia. Cei dragi sunt afectați de plecarea ei, dar se vor descurca la fel ca data trecută. Soțul ei, Răzvan Fodor, i-a transmis un mesaj înainte de plecare. Acesta a mărturisit că îi va simți lipsa celei mai importante femei din viața lui și i-a urat să aibă mare grijă de ea, să se revadă cu bine.

Cât celor care îi spun că uneori este bună și o pauză într-un cuplu, că această separare îi va apropia mai mult, le-a transmis să stea departe de el și să nu mai vină cu sfaturi, pentru că doar el știe ce simte în aceste moment.

„În câteva ore îmi pleacă din nou franțuzoaica două luni de acasă, la capătul pământului, și mă gândeam că cine zice vorbe din astea de duh, că e bine să ți se facă dor din când în când, că revederea e mai dulce, mai bine să mă evite o perioadă. Asia Express Romania, să ai grijă de Țuca”, a scris Răzvan pe pagina sa de Instagram.

Când începe America Express

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela, sunt cei care vor pleca în cursa spre marele premiu.

Regulile sunt aceleași și doar locația a fost schimbată. Concurenții nu vor avea bani la îndemână, nici un loc sigur unde să stea peste noapte. Filmările încep acum, imediat ce aceștia ajung și se instalează, iar emisiunea va fi difuzată în septembrie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img