vineri, 29 martie, 2024

Radoi poate sa plece oricand. Becali i-a gasit inlocuitor

Distribuie:

Publicat:

Gigi Becali a pregatit o varianta de inlocuire a lui Mirel Radoi, in cazul in care antrenorul Stelei va decide sa-si inainteze demisia. Patronul campioanei e decis sa-i propuna postul lui Eugen Trica, cu care are deja un gentleman agreement. Gigi Becali nu i-a acceptat demisia lui Mirel Radoi, dar a pregatit totusi o varianta de rezerva in cazul in care finul va fi totusi hotarat sa plece de la Steaua, in cazul unor rezultate modeste in continuare.

Surse din anturajul campioanei Romaniei au dezvaluit ca, in paralel cu incercarea de a-l convinge pe Radoi sa revina la echipa, Gigi Becali il mandatase si pe Ionut Lutu sa ia legatura cu fostul sau coechipier, Eugen Trica. “Lutule, du-te si intalneste-te cu Trica. Vezi ce pretentii are si spune-i sa stea pe pozitii. Daca nu-l intorc pe Mirel, atunci as vrea sa ii propun lui Eugen sa preia Steaua. El are licenta PRO si nu avem nici o problema si tot felul de discutii in acest sens, asa cum avem acum”, i-ar fi spus Becali lui Lutu.

Eugen Trica ar fi acceptat fara prea multe obiectii oferta, dar i-a spus lui Lutu sa ii transmita lui Gigi Becali ca va prelua Steaua doar daca este sigur ca Mirel Radoi va pleca de la echipa. “Sunt prieten cu Radoi si nu vreau sa creada ca il lucrez. Voi merge la meci la Craiova si voi lua pulsul mult mai bine de acolo. In rest, nimic mai mult. Nu vreau sa iasa nu stiu ce alte comentarii in plus pe tema subiectului. Eu nu umblu cu prostii, deoarece nici mie nu mi-ar cadea bine daca mi s-ar intampla astfel de lucruri. Daca el pleaca, atunci totul este ok”, a fost mesajul pe care Trica i l-a transmis lui Gigi Becali, prin intermediul lui Lutu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img