joi, 25 aprilie, 2024

Radu Tudor anunta disolutia Pro Romania: garda ‘baronilor din Sud’ revine la PSD, in frunte cu Tudose si Tutuianu

Distribuie:

Publicat:

Jurnalistul Radu Tudor susține că are informații conform cărora Mihai Tudose, Sorin Grindeanu, Adrian Țuțuianu sau Marian Neacșu vor fi recuperați de noua conducere a PSD, asigurată de Marcel Ciolacu.

 

”Potrivit unor surse politice, noul tandem de la varful PSD – Marcel Ciolacu, presedinte interimar si Paul Stanescu, secretar general – ar dori sa redeschida portile partidului pentru fosti lideri care au plecat in perioada Dragnea-Dancila.

Este vorba despre fostii premieri Mihai Tudose si Sorin Grindeanu, despre fostul secretar general Marian Neacsu si despre fostul vicepresedinte Adrian Tutuianu.

Aceasta echipa ar putea reprezenta noul centru de putere in PSD incepand cu 1 ianuarie 2020 si va pregati congresul din luna martie, cand se va alege o noua conducere legitima.

In perspectiva celor doua randuri de alegeri – locale si parlamentare – la varful PSD se pregateste scoaterea din uz a mitralierelor politice uzate, generatoare de extremism si populism, si promovarea unor guri de tun capabile sa restabileasca profilul bine conturat in PES si in alte institutii europene.

PS : Personal, sper ca intelectuali cu certa vocatie europeana, precum Ioan Mircea Pascu, sa revina intr-o pozitie la varful partidului al carui fondator este de la inceputul anilor ’90. Ar fi semnalul ca persoanele cu o calitate profesionala indoielnica, promovate in ultimii ani, se pot intoarce acolo unde le este locul.”, scrie Radu Tudor, pe blog.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img