marți, 19 martie, 2024

Raed Arafat acuza o campanie media de manipulare in masa: ‘Filmul e facut profesionist. Asta inseamna ca cineva a platit bani’

Distribuie:

Publicat:

Raed Arafat, șeful DSU, acuză o campanie media de manipulare în masă. El spune că cei care transmit mesaje împotriva măștilor sunt plătiți ca să spună așa ceva și nu crede în specialiști care ar susține o astfel de teorie.

„Exemplul campaniei Sus Inimile. Clipul e încă acolo. E foarte bine gândit și țintit: o anumită categorie, de tineri până în 35 de ani. Filmul e făcut profesionist. Asta înseamnă că cineva a plătit bani. Asta înseamnă că avem o campanie cu specialiști. Nu poate să vină că a venit un specialist…

Cineva de sus crede că în 2 luni se închide un cont. Nu neaparat să sesizez eu SRI! Nu SRI închide un cont. Poate acum câțiva ani mergea așa. Trebuie să convingi Facebook că acel lucru e rău și maleific. Abia atunci se ia decizia suspendării. Depinde cum e dat mesajul și cât de bine dăm noi mesajul că asta e un fake. Am avut un grup de voluntari, mai ales la început, care făcea cartonașe în care explicau… (…)

Dvs. puteți să spuneți că nu vă convine masca. Avocatul poporului o să intre în istoria pandemiilor. Noi n-am făcut decât să avem periaode de blocaj, iar acele perioade se văd”, a declarat Raed Arafat la Medika TV, în emisiunea Danei Chera Grecu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img