joi, 25 aprilie, 2024

Raed Arafat in vizita la Tabara de Tranzit de la Husi – FOTO

Distribuie:

Publicat:

In dupa-amiaza zilei de miercuri, 6 aprilie, Raed Arafat seful DSU, a efectuat o vizita in Tabara de Tranzit pentru refugiati, situate la iesirea din municipiul Husi . Impreuna cu acesta a fost si o delegatie al Înaltului Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați cat si Raouf Mazou cel care ocupa functia de secretar general al (UNHCR) .

Autoritatile centrale aflate la fata locului au remarcat faptul ca in tabara de la Husi exista o mare implicare a tuturor factorilor decisivi, Raed Arafat laudandu-l pe primarul Ioan Ciupilan pentru modul in care s-a implicat pentru buna dezvoltare a taberei . Totodata acesta a afirmat ca Romania este pregatita ca in continuare sa gestioneze migratia refugiatilor din Ucraina .

„Din momentul în care agresiunea continuă, iar oamenii nu sunt în siguranţă, oricând poate să apară un val nou şi valul respectiv să fie al unor oameni mai vulnerabili, mai nevoiaşi, care sunt dependenţi mai mult de ce trebuie să oferim noi, aşa că noi mergem pe scenariul cel mai grav. Scenariul cel mai rău este că este posibil să apară un nou val şi să fie un val important şi pentru asta continuăm să fim pregătiţi”, a spus Raed Arafat.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img