marți, 23 aprilie, 2024

Raed Arafat: Romania a fost la început ca o închisoare controlată pentru mine

Distribuie:

Publicat:

Fondatorul SMURD a avut parte de mai multe experiente neplacute in primii ani petrecuti pe plaiurile mioritice.

Reputatul medic a ajuns in Romania la varsta de 16 ani, iar prima lui amintire legata de tara noastra este o teapa pe care i-a dat-o un taximetrist autohton cerandu-i 50 de dolari de la aeroport pana la Agronomie.

De al doilea tratament de care isi doreste sa uite a avut parte la o scoala din Pitesti unde a fost repartizat pentru un an pregatitor inainte de a studia medicina.

“La Pitesti era un domn director de scoala care a vrut sa faca foarte multa economie pe spatele nostru si atunci a inceput sa taie apa, lumina. Avea intelegere in oras sa nu fim lasati sa cumparam ce vrem… Era ceva foarte ciudat. Si nu cred ca cineva solicita acest lucru de la persoana respectiva. Cred ca o facea de buna voie numai ca sa se laude ca a facut o economie in plus pentru tara. Ca ne lua o taxa totusi, de 300 si ceva de dolari pe luna, si nu aveam nici macar strictul necesar. Parca eram intr-un fel de inchisoare controlata. Pentru mine plecarea de la Pitesti a insemnat mult. Imi aduc aminte ca am sunat acasa si am spus „parca am ajuns in Vest”. Clujul era altfel cu studentii“, a declarat Raed Arafat pentru revistatango.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img